Sport en begeleiding

Het is tegenwoordig helemaal hip, sporten met je hond. De honden vinden het geweldig en je blijft er zelf ook fit bij. Of je nu een klein hondje hebt, of een grote hond, sporten kan met elk ras en type.

Dog Survival, canicross en obstacle runs.

Weet je niet zo goed hoe je moet beginnen met sporten met je hond, of vind je het te spannend om al met een bestaande trainingsgroep mee te gaan? Dan bieden wij een leuke speelse training aan en leggen we samen met je hond de grondbeginselen van Dogsurvival, Canicross of Obstacle runs uit. En loop je samen met Grace of in de Small Group mee met onze trainingen. Ben je zelf (nog) niet zo sportief of wil je graag voor het eerst beginnen met sporten? Geen probleem! Grace heeft tevens ervaring met het opstarten van een gezonde en sportieve levensstijl! Succes verzekerd!

Al na een paar lessen, ben je klaar om vol zelfvertrouwen zelf te gaan trainen of je aan te sluiten bij verschillende trainingsgroepen hier in de buurt. Hierdoor zit je niet vast aan een abonnement of afname van een minimaal aantal lessen.

Trainingslocaties:
Bossen van Nijmegen afhankelijk van soort training.

Tijden:
In overleg op zaterdag,  zomermaanden ook avonduren

Prijzen:
Individueel of small group €15,- per training (duur: 1,5 uur)

Contact opnemen

Individuele begeleiding uw hond

Vanaf  2019 kun je je ook aanmelden voor individuele begeleiding van je hond m.b.t. opvoedproblemen, hulp bij training en advies.

Grace heeft veel ervaring met probleemhonden en hondenproblemen. Hiervoor heeft ze meerdere cursussen gevolgd, in verschillende stijlen en opvattingen. Hierdoor kan ze een training geven wat goed aansluit bij jou als persoon. Want uiteindelijk zal je zelf met je hond verder moeten. We beginnen altijd met een intake gesprek in de salon op zaterdag, afhankelijk van het probleem, zal een huisbezoek meer informatie kunnen geven over de problematiek. Daarna maken we samen een plan van aanpak.

Prive training:
Per uur €25,-

Small Group (max. 3 deelnemers) training:
per uur €20,-

Contact opnemen