De salon

Grace Eilander is al vroeg begonnen met trimmen van koeien en paarden voor shows en keuringen. Daarna is ze begonnen met het trimmen van haar eigen Jack Russels. Vanuit de liefde voor dieren en het trimmersvak heeft zij haar Vakdiploma Trimmen behaalt in 2010 aan het HKI te Bunnik en runt ze met succes haar eigen salon.

In 2019 heeft Grace haar diploma Homeopathie afgerond en is ze nu bezig met de opleiding BachBloesem therapie. Dit zijn onder andere onderdelen die behaald moeten worden voor de opleiding tot alternatief diergeneeskunde.

 

 

Wedstrijden

Om altijd up-to-date te blijven volgt Grace workshops en doet mee aan trimwedstrijden, zodat haar werk kritisch bekeken kan worden. Hierdoor blijven zij en haar collega’s in opleiding scherp en leren de laatste trends en vernieuwingen in de trimmerswereld.

Afspraak maken

Producten

In samenwerking met Dierspecialist Raijmann is er een mooie haarverzorgingslijn beschikbaar. Tevens geven wij een goed advies bij huid en vachtproblemen die veroorzaakt worden door voeding, maar ook hulp bij vlooien en tekenbestrijding. U bent van harte welkom in de winkel!

Meer informatie

collega's in opleiding

Op dit moment lopen Alissa, Jenna en Mirthe stage in de salon. Zij doen de volledige trimopleiding. Nelke ondersteunt het team op woensdag. Zij is inmiddels volleerd trimster. Zo hebben wij een fijn en liefdevol team klaar staan om uw viervoeter te verzorgen en behandelen.

Helaas hebben we op dit moment geen stageplaatsen meer beschikbaar.