De salon

Grace Eilander is al vroeg begonnen met trimmen van koeien en paarden voor shows en keuringen. Daarna is ze begonnen met het trimmen van haar eigen Jack Russels. Vanuit de liefde voor dieren en het trimmersvak heeft zij haar Vakdiploma Trimmen behaalt in 2010 aan het HKI te Bunnik en runt ze met succes haar eigen salon.

Wedstrijden

Om altijd up-to-date te blijven volgt Grace workshops en doet mee aan trimwedstrijden, zodat haar werk kritisch bekeken kan worden. Hierdoor blijven zij en haar collega’s in opleiding scherp en leren de laatste trends en vernieuwingen in de trimmerswereld.

Afspraak maken

Producten

In samenwerking met Dierspecialist Raijmann is er een mooie haarverzorgingslijn beschikbaar. Tevens geven wij een goed advies bij huid en vachtproblemen die veroorzaakt worden door voeding, maar ook hulp bij vlooien en tekenbestrijding. U bent van harte welkom in de winkel!

Meer informatie

collega's in opleiding

Op dit moment lopen Xander en Merel stage in de salon op donderdag en vrijdag. Op maandag is Olga er, zij doet de opleiding Trimmen in Barneveld. Nelke ondersteunt het team op woensdag. Zij is inmiddels volleerd trimster. En dan hebben we onze Alissa op donderdag en vrijdag ochtend. Zij is vrijwilliger vanuit Pluryn en zal ook t.z.t opgaan voor haar diploma.

Wil je ook stage komen lopen, kom dan even langs in de salon.